Musik Julia Fischer  

Se Jazmine Sullivan og Eric Church synge nationalsangen på Super Bowl 2021

Jazmine Sullivan og Eric Church slog sig sammen på Super Bowl 2021 i aften på Raymond James Stadium i Tampa, Florida, hvor de udførte nationalsangen sammen før kampen mellem Kansas City Chiefs og Tampa Bay Buccaneers. Se det gå nedenunder.

”Vi kommer fra to meget forskellige baggrunde, (men) Jeg finder skønhed ved at blande forskellige livsstiler og forskellig musik (og) anden kunst og lave noget specielt,” sagde Sullivan til Associated Press et par dage før aftenens optræden. “Jeg tror bestemt, det var det, vi opnåede, og jeg tror, det bliver rigtig godt.”

Før hymnen var H.E.R. var klar til at udføre “America the Beautiful.” The Weeknd udførte pauseshowet senere på aftenen.

Leave A Comment